top of page

OVER ONS

Welkom bij “Supp24 Corina Keuken”. Leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Ik kwam voor het eerst in aanraking met SUPP24 Collagen via een kennis. Ik zat in een neerwaartse spiraal. Mijn haar viel uit, ik had een slechte huid en zat niet lekker in mijn vel. Een kennis adviseerde het collageendrankje van SUPP24. Een vriendin van haar werkte voor het bedrijf en zou een kuur voor me kunnen regelen. Omdat ik vrijwel alles al had geprobeerd om mijn situatie te verbeteren, was ik vrij sceptisch. Toch wist ze me te overtuigen om aan de kuur te beginnen.

Na dertig dagen merkte ik vooruitgang. Ondanks mijn sceptische houding naar het product moest ik toegeven dat mijn haaruitval was gestopt en mijn huid weer de oude werd. Sterker nog, mijn haar werd voller dan ooit en mijn huid straalde meer dan ooit. Ik was zo blij dat ik spontaan een bericht op Facebook plaatste om aan mijn vrienden te verkondigen hoe goed dit spulletje werkte. Een paar dagen later ontving ik een telefoontje van degene die haar kuur had geleverd. Ze vroeg wat er aan de hand was in Volendam. Ik begreep niet gelijk waar ze op doelde. Tot ze vertelde dat ze platgebeld werd door mensen uit onze gemeente. Na een tijdje ging het zo goed dat ik het aanbod kreeg om ambassadeur van SUPP24 te worden. Dat leek me een heel leuke uitdaging en dus besloot ik op het aanbod in te gaan. Inmiddels hebben we een gigantische klantenkring opgebouwd in Volendam. De reacties zijn overweldigend. De eerste negatieve respons op het product moet nog binnenkomen!
Sinds kort ben ik officieel leverancier voor SUPP24. Mijn dochter en man helpen me met de bestellingen. We zijn soms hele avonden bezig de bestellingen op orde te maken en te leveren.

Schermafbeelding 2020-09-09 om 10.02.18.
bottom of page