top of page

6 OPVALLENDE FEITEN OVER FATBURNERS

Fatburners zijn er in veel verschillende soorten. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor een variatie aan voedingssupplementen, die je kunt gebruiken als je aan het afvallen bent. Over fatburners wordt echt van alles beweerd. Wij zetten daarom 6 feiten over onze fatburners voor je op een rij.

Alle feiten over fatburners op een rij

Fatburners werken alleen als je daarnaast gezond eet.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: gezond eten en drinken is de basis. Fatburners zijn een aanvulling en kun je niet zien als een vervanging. Dus als je wilt afvallen, zit er niets anders op dan gezonde keuzes maken in de supermarkt. En dat valt niet mee, want juist daar word je (zelfs onbewust) verleid om ongezonde keuzes te maken. Tip: focus je op de gezonde producten en sla de gangpaden met ongezonde producten over. Je kunt het!

Een fatburner kan ondersteunen bij het afvallen.

Naast een gezond voedingspatroon kan een fatburner het afvallen ondersteunen. De vitamines die erin zitten, zoals vitamine B12, ondersteunen je energiestofwisseling. Dit wordt ook wel het metabolisme genoemd en is het proces van aanvoer van bouwstoffen en afvoer van afvalstoffen met als doel het produceren van energie. Vitamines en mineralen helpen om energie vrij te maken. Een snelle stofwisseling zorgt ook dat er veel energie en dus vet wordt verbrandt.

Fatburners bevatten verschillende soorten vitamines.

Dit geldt zeker voor onze SUPP24 Fatburner. Deze bevat namelijk verschillende vitamines, die de energiestofwisseling bevorderen (vitamine B6, B8, B12 en C), het immuunsysteem ondersteunen (vitamine B6, B12 en C) en bijdragen aan extra energie bij vermoeidheid (vitamine B6, B12 en C). Het is niet altijd zo dat er veel vitamines in een fatburner voorkomen. Let daarom goed op de samenstelling van een fatburner.

Een fatburner bevat naast vitamines (vaak) ook andere stoffen.

Naast de vitamines B6, B8, B12 en C bevatten de fatburners van SUPP24 ook L-carnitine, taurine, BCAA, cafeïne, guarana zaadextract en groene thee-extract. Deze stoffen zijn veilig te gebruiken.

Een fatburner zorgt mede voor een goede weerstand.

De weerstand is ons afweersysteem en beschermt ons tegen ziekteverwekkers. Daarom is het belangrijk om de weerstand op peil te houden. Dat doe je onder andere door voldoende weerstandsvitamines binnen te krijgen. Onze SUPP24 Fatburner bevat vitamine B6, B12 en C, die mede voor een goede weerstand zorgen en een positieve invloed hebben op het immuunsysteem.

Een fatburner kan helpen bij vermoeidheid.

Onze SUPP24 Fatburner bevat de vitamines B6, B12 en C. Deze hebben een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Cafeïne, guarana en taurine houden je alert.

Wat zit er in onze SUPP24 Fatburner?

Om de energiestofwisseling te bevorderen, vermoeidheid te ondersteunen en energie vrij te maken uit voeding, zijn de vitamines B6, B8 en B12 toegevoegd. Vitamine B6, B12 en C ondersteunen de afweer van het lichaam. Naast de verschillende vitamines zitten er ook andere stoffen in de SUPP24 Fatburners, zoals cafeïne, L-carnitine, taurine, guarana, groene thee-extract en vegan BCAA.

Wat zijn de voordelen van de SUPP24 Fatburner?

De fatburner van SUPP24 is, net als onze andere shots, makkelijk in gebruik: 1 shot per dag is voldoende. Daarnaast zitten er maar 15 calorieën in een shot en bevat deze geen suikers. De SUPP24 Fatburners zijn 100% vegan en passen in een glutenvrij, lactosevrij en koolhydraatarm dieet.

53 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page