top of page

VERZENDEN EN RETOURNEREN

VERZEND BELEID

Al producten van SUPP24 Corina Keuken worden vanuit Nederland naar u verzonden via een veilige verzendmethode (POSTNL).

 

Houdt u er rekening mee dat wij niet verzenden naar postbussen, geef daarom een fysiek adres op. SUPP24 Corina Keuken verzendt enkel op werkdagen (maandag tot en met vrijdag, met uitsluiting van feestdagen). Bestellingen die op zaterdag en zondag zijn geplaatst, worden de volgende werkdag administratief verwerkt. Indien het artikel op voorraad is wordt uw order binnen 2 werkdagen verstuurt.

 

In het geval dat uw bestelling van SUPP24 Corina Keuken beschadigd aankomt als gevolg van verzending, bewaart u dan de verzenddoos, de artikelen van SUPP24 Corina Keuken en al het verpakkingsmateriaal en stuurt u ons binnen 24 uur een e-mail met bijgevoegde duidelijke foto's van de schade via corina.keuken@gmail.com om ons op de hoogte te stellen van de schade.

RETOURNEREN EN RUIL BELEID

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Als u om welke reden dan ook één of alle producten van uw bestelling wilt retourneren, heeft u 14 (zegge: veertien) dagen nadat de bestelling is afgeleverd om dit in orde te maken. Wij geven een terugbetaling als uw retour aan de retour voorwaarden is voldaan.

 

Houdt u er rekening mee dat producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakkingen moeten worden geretourneerd. Indien een product verzegeld is wordt deze alleen ongeopend in behandeling genomen voor retourzending. 

 

U kunt de retourzending laten verzorgen door een koerier naar keuze. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening en worden niet gerestitueerd.

 

SUPP24 Corina Keuken is niet verantwoordelijk voor retouren die verloren zijn gegaan tijdens het transport. Daarom raden wij u aan een retourzending te gebruiken met verzekerservice en tracking informatie. Graag verzoeken wij u ook om gepast inpak materiaal te gebruiken voor de retourzending, zo kan ongewenste schade worden voorkomen. 

POSTADRES

SUPP24 Corina Keuken 

Boezelgracht 26

Volendam 1132 PH

Nederland

 

Nadat wij uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen, verwerken wij uw retourzending zo snel mogelijk. Indien er aan alle voorwaarden is voldaan, betalen wij de totale aankoopprijs binnen 14 (zegge: veertien) dagen na ontvangst van uw retourzending aan u terug. 

bottom of page